پنج شنبه 27 دی سال 1397
  •  388
     1395/06/15 مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل: اولین رویداد کارآفرینی(استارت آپ ویکند) استان اردبیل برگزار می شود
    مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از برگزاری اولین رویداد کارآفرینی(استارت آپ ویکند) استان اردبیل توسط این واحد دانشگاهی در مهرماه سالجاری خبر داد.

ابراهیم فتایی در جلسه ای که با حضور نمایندگان 22 سازمانهای دولتی و خصوصی استان اردبیل در دانشگاه آزاد اردبیل برگزار شد اظهار داشت: این رویداد با هدف توسعه فن آوری در زمینه های منابع طبیعی، محیط زیست و کشاورزی 28 الی 30 مهرماه در این واحد دانشگاهی با همکاری بینیاد نخبگان و اداره کل فناوری ارتباطات و اطلاعات استان و مشارکت مراکز علمی و اجرائی استان برگزار می شود.
    وی افزود: در اولین روز کاری این برنامه، صاحبان ایده، طرح ایده کرده و تیم های داوری با ارایه نظر های تخصصی ، آن هایی که قابلیت تجاری شدن را دارند انتخاب می کنند.
    فتایی اضافه کرد: افراد ایده‌های خود را مطرح می‌کنند و از بین ایده‌های مطرح شده بهترین آن‌ها با رأی حاضران انتخاب می‌شوند. صاحبان ایده‌های انتخاب شده شروع به تشکیل تیم و جذب تخصص‌های مورد نیاز برای پیشبرد ایده می‌کنند. بعد از تشکیل گروه‌ها روز اول به پایان می‌رسد.
    وی افزود: در روز دوم گروه‌ها از اول صبح در مکانی که برایشان تدارک دیده شده حاضر شده و با امکاناتی که در اختیار دارند شروع به اجرایی کردن ایده‌ی خود می‌نمایند.
    وی تصریح کرد: در این بین افرادی به عنوان مربی که در زمینه‌های مختلف دارای تخصص می‌باشند و یا سابقه ایجاد استارت‌آپ را دارند گروه‌ها را در جهت اجرایی کردن ایده‌هایشان راهنمایی و کمک می‌کنند، با این اوصاف روز دوم کاملاً به اجرایی کردن استارت‌آپ سپری شده و در این بین ممکن است کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت هم برگزار شود.
    فتایی گفت: با آغاز روز سوم باز گروه‌ها دور هم جمع شده و آخرین تلاش‌ها را در جهت تولید نمونه اولیه محصولشان انجام می‌دهند و آماده ارائه آن در حضور داوران می‌شوند.
    وی افزود: عصر روز سوم زمان بررسی ایده‌ها و محصول اولیه حاصل از آن ایده است ، بطوری که گروه‌ها با ارائه توضیحات در زمینه توجیه اقتصادی طرح، ارزشی که ارائه می‌دهد و افرادی که به عنوان مصرف‌کنندگان نهایی در نظر گرفته شده‌اند و… از طرح خود دفاع می‌کنند. در نهایت سه تیم برتر با رأی نهایی داوران انتخاب می‌شوند.
    وی با تاکید بر پیگیری اهداف بحث اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: با اجرای این طرح از صاحبان فکر و ایده حمایت های سخت افزاری، نرم افزاری و نیروی انسانی حمایت می کنیم تا در حوزه های مختلف بتوانند ارایه خدمات کنند.
    وی گفت: برای هم راستا کردن ایده های مطرح شده در این رویداد و رفع نیازمندیهای بخشهای مختلف کشاورزی، صنعتی و خدماتی از کلیه سازمانها و شرکتهای دولتی و خصوصی دعوت کرد مشکلات و نیازمندیهای خود را به مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از طریق تلفکس 04533338200 یا اداره کل فناوری ارتباطات و اطلاعات استان اردبیل اعلام نمایند تا اطلاع رسانی از طریق سایت رویداد انجام گرفته و ایده پردازان به منظور حل مشکلات در جهت رفع نیازمندیهای موجود به ایده پردازی در این رویداد اقدام نمایند.
    فتایی اظهار کرد: ازکلیه ایده پردازان، پژوهشگران و علاقمندان جهت ثبت نام و طرح ایده های خود دعوت بعمل می آید به وب ساید رویداد به آدرس : SCARDABIL.IR مراجعه نمایند.